• Cum pot să găsesc cele mai noi bonusuri din România?

Dacă ai ajuns pe site-ul cazino-bonus-code.ro ești unde trebuie să fii. Aici vei găsi cele mai bune și cele mai boi bonusuri disponibile pentru jucătorii români. Actualizăm bonusurile zi de zi deci vei găsi mereu cele mai noi promoții. 

  • Pot să retrag bani din bonusuri?

Da, dacă citești Termenii și Condițiile și te asiguri că ai îndeplinit condițiile de rulaj și toate celelalte cerințe și ai noroc și câștigi, vei putea să retragi câștigurile. Fii atent la Termeni și Condiții deoarece unele bonusuri ar putea avea limite de cât poți retrage.  

  • Cum pot să fiu la curent cu toate bonusurile noi?

Dacă nu vrei să te plimbi pe site-ul nostru pe la toate categoriile și vrei să fii notificat de fiecare dată când apare un bonus nou bun care merită revendicat, abonează-te la newletterul Cazino Bonus Code și îți vom trimite mailuri cu cele mai tari oferte.

  • Este posibil ca un bonus să nu meargă?

Da, deși noi încercăm din greu să avem toate bonusurile actualizate și totul să meargă perfect, există șanse ca un bonus de la un cazino să expire, iar noi să nu primim imediat această informație. Te asigurăm că problema va fi remediată cât de repede posibil.

  • Câte cazinouri pot găsi pe cazino-bonus-code.ro?

Pe Cazino Bonus Code poți vedea toate cazinourile online din România (doar cele licențiate și legale). Imediat ce se lansează un cazinou online nou, îl adăugăm și ne asigurăm că ai toate informațiile necesare despre el. 

  • Toate cazinourile de pe cazino-bonus-code.ro sunt licențiate?

Da. Nu recomandăm decât cazinouri online licențiate de către ONJN (Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc) care sunt legale și unde te poți distra în siguranță fără riscuri și probleme. 

  • Am pierdut bani la jocuri de noroc, ce să fac?

Nu ar trebui să te joci niciodată cu bani pe care nu îți permiți să îi pierzi deoarece jocurile de noroc nu garanteaza câștiguri sigure. Este imperativ să joci responsabil și dacă ai o problemă să contactezi specialiști în domeniu care să te ajute. Află mai multe aici: Joacă Responsabil. 

  • Ce fac dacă un cazino nu îmi plătește câștigurile?

În teorie cazinourile online licențiate vor plăti mereu câștigurile dacă jucătorii nu au făcut ceva ilegal sau interzis de către cazino. 

Totuși, dacă se întâmplă ceva și nu primești câștigurile deși ai urmat îndeaproape tot ce este stipulat în Termeni și Condiții, noi îți recomandăm să faci o plângere la ONJN deoarece aceasta este instituția abilitată să rezolve această problemă.

  • Cum pot contacta Cazino Bonus Code?

Intră pe pagina Contactează-ne și folosește formularul pentru a ne trimite un mesaj. Vom răspunde cât de repede posibil.