Cazino-bonus-code.ro este deținut de GSH Online Media și prin urmare urmează politica de confidențialitate a companiei. La GSH Online Media (“GSH”, “noi”, “nouă”, “ne”), procesăm datele personale ale clienților și vizitatorilor siteului nostru (“dvs.”, “dumneavoastră”). 

Facem eforturi pentru a avea grijă de aceste date personale, pentru a le ține în securitate și pentru a fi în acord cu legile de protecția datelor.

Suntem implicați în marketingul de performanță și în generarea de leaduri.

 

Cum funcționează această politică

 

Scopul acestei politici este de a explica când, de ce și cum noi vom procesa infomația care ar putea avea legătură cu dvs. (“date personale”). De asemenea oferă informații importante cu privire la drepturile dvs. legale. 

Această politică nu are intenția de a trece peste orice termeni ai oricărui contract pe care dvs. îl aveți cu noi, nici peste drepturile pe care dvs. le-ați putea avea sub legile protecției datelor.

 

Cine e responsabil de siguranța datelor tale personale?

 

GSH Online Media, cu adresa înregistrată la București, str. Titus 16, este principalul responsabil de siguranța datelor dvs. personale (Controlorul de date). De dragul clarității, reprezentatul din EU este GSH Online Media, Controlorul de date este compania care determină scopurile și mijloacele procesării de date personale.

Ar trebui să fiți conștient că chiar dacă noi suntem principalii responsabili de siguranța datelor dvs. personale, informațiile ar putea fi ținute în baze de date care pot fi accesate de către alte companii. Atunci când accesează datele dvs. personale, toate companiile se vor conforma la standardele din această Politică.

 

Ce date personale procesăm?

 

Noi v-am putea procesa următoarele date personale:

 1. Adresa IP
 2. Date privitoare la locație
 3. Utilizarea siteului
 4. Preferințe și opinii personale

La ce folosim datele dvs. personale și când procesăm informațiile?

 

Vom colecta informații direct de la dvs. atunci când folosiți serviciile noastre sau vizitați siteul nostru.

Folosim datele dvs. personale pentru:

 • A trimite emailuri promoționale legate de produse și servicii. Vezi și secțiunea de mai jos despre marketing direct.
 • A analiza informațiile în sistemele și bazele noastre de date pentru a îmbunătăți felul în care ne conducem afacerea și siteul în funcție de preferințele utilizatorului, pentru a oferi un serviciu și o experiență a utilizatorului mai bună.
 • A îmbunătăți și targeta reclamele pe care le veți primi de la noi.
 • A vă înregistra pentru un chat, um forum sau o comunitate, dacă vom face o astfel de funcție disponibilă, în care să puteți comenta.
 • A întruni sau exercita oricare dintre obligațiile sau drepturile noastre legale.

Vă vom procesa datele personale doar pentru scopurile prezentate în aceasta Secțiune numărul trei și dacă vom fi satisfăcuți că:

 • dvs. ne-ați dat consimțământul de a folosi datele tale în aceste scopuri, sau
 • folosirea datelor dvs. personale este necesară pentru a susține “interese legitime” pe care noi le avem ca firmă (de exemplu, pentru a ne îmbunătății produsele sau pentru a face analize asupra seturilor noastre de date), într-un fel proporțional care își respectă intimitatea.

Cu cine împărtășim datele tale personale?

 

Lucrăm cu multe părți terțe pentru a putea să ne gestionăm afacerea și să livrăm servicii. Aceste terțe părți ar putea avea din când în când nevoie de acces la datele dvs. personale. 

În plus, am putea împărtăși informații, includiv datele dvs. personale, cu orice membru din grupul nostru de companii (asta înseamnă filialele noastre, holdingul nostru și toate filialele sale) în măsura în care este rezonabil necesar pentru scopurile noastre și în conformitate cu bazele juridice stabilite în această politică.

Am putea de asemenea să împărtășim informații agregate (informații despre utilizatorii noștri pe care le combinăm pentru ca aceștia să nu mai poată fi identificați sau numiți utilizatori individuali) sau alte informații anonime pentru respectarea reglementărilor, analiză de industrie și piață, profiluri demografice, marketing și publicitate, și alte scopuri de afaceri.

Dacă ne angajăm sau suntem implicați în orice fuziune, achiziționare, reorganizare, vânzare de active, faliment sau eveniment de insolvență, atunci putem să vindem, să transferăm sau să împărtășim unele sau toate activele noastre, inclusiv informațiile dvs. în legătură cu o astfel de tranzacție sau în contemplarea unei astfel de tranzacții (de exemplu verificarea antecedentelor). În acest caz, vă vom anunța înainte ca informațiile dvs. personale să fie transferate și supuse unei alte politici de confidențialitate.

Putem divulga informațiile dvs., inclusiv informațiile cu caracter personal, instanțelor judecătorești, autorităților de aplicare a legii sau autorităților guvernamentale sau părților terțe autorizate dacă și în măsura în care ne este cerut sau permis să facem acest lucru de lege sau dacă o astfel de divulgare este în mod rezonabil necesară: 

 • (i) pentru a ne conforma obligațiilor noastre legale, 
 • (ii) pentru a ne conforma proceselor legale și pentru a răspunde la creanțele împotriva noastră, 
 • (iii) pentru a răspunde solicitărilor referitoare la o investigație penală sau la o presupusă activitate ilegală sau orice altă activitate care ne poate expune pe noi, pe dvs. sau pe oricare altul dintre utilizatorii noștri la răspundere juridică.

Bazele juridice ale acestei prelucrări sunt interesele noastre legitime, și anume protecția și revendicarea drepturilor noastre legale și protecția adecvată a afacerii noastre împotriva riscurilor.

 

Transferuri internaționale

 

Pentru a facilita operațiunile noastre globale, este posibil să transferăm, să stocăm și să procesăm informațiile tale în cadrul familiei noastre de companii din interiorul sau din afara Europei, în scopurile descrise în această politică de confidențialitate.

Dacă transferăm datele dvs. personale în afara EEA, vom lua toate măsurile rezonabile pentru a ne asigura că există măsuri adecvate pentru păstrarea datelor dvs. personale la fel de sigure ca în cadrul EEA și în conformitate cu această politică de confidențialitate.

 

Marketing Direct

 

Vom folosi datele dvs. personale pentru a vă trimite comunicări de marketing direct cu privire la produsele și serviciile pe care noi și partenerii noștri le oferim ca, de exemplu, cazino online, pariuri sportive și servicii financiare. 

Aceasta poate fi sub formă de anunțuri prin e-mail sau reclame online direcționate. În unele cazuri, prelucrarea datelor dvs. personale în scopuri de marketing se va baza pe interesele noastre legitime (a se vedea secțiunea 3 de mai sus). Atunci când acest lucru este cerut de lege, se va baza pe acordul dumneavoastră.

Aveți întotdeauna dreptul de a renunța la marketingul direct în orice moment. Puteți utiliza linkul de renunțare pe care îl găsiți în toate comunicările de marketing direct sau contactând-ne (consultați secțiunea 8).

Luăm măsuri pentru a limita marketingul direct la un nivel rezonabil și proporțional și pentru a vă trimite comunicări despre care credem că ar putea fi de interes sau relevante pentru dvs., pe baza informațiilor pe care le avem despre dvs.

 

Cât timp păstrăm datele dvs. personale?

 

Vom păstra datele dvs. personale atâta timp cât este în mod rezonabil necesar pentru scopurile enumerate în secțiunea 3 din această politică.

În anumite circumstanțe, păstrăm datele dvs. personale o anumită perioadă pentru a satisface, de exemplu, cerințele legale, fiscale sau contabile.

Menținem o politică de păstrare a datelor pentru datele personale aflate în grija noastră. În cazul în care datele dvs. personale nu mai sunt necesare, ne vom asigura că acestea sunt fie șterse în siguranță, fie făcute anonime.

 

Care sunt drepturile dvs.?

 

Aveți mai multe drepturi legate de datele dvs. personale. Mai multe informații despre fiecare dintre aceste drepturi pot fi găsite în tabelul prezentat mai jos.

Pentru a vă putea exercita drepturile, ne puteți contacta prin trimiterea unui e-mail la [email protected].

Rețineți următoarele dacă doriți să vă exercitați drepturile:

 

Acces

 

Ne puteți cere să: confirmăm dacă vă procesăm datele personale;

vă dăm o copie a datelor; vă oferim alte informații despre datele dvs. personale, de exemplu ce date avem, la ce le folosim, cui le dezvăluim, dacă le transferăm în afara UE și cum le protejăm, cât timp le păstrăm, ce drepturile aveți, cum puteți face o plângere, de unde am obținut datele dvs. și dacă am efectuat orice decizie automată de luare a deciziilor sau de profilare, în măsura în care informațiile nu v-au fost deja furnizate în această politică.

 

Rectificarea

 • Ne puteți cere să remediem datele personale inexacte.
 • Este posibil să încercăm să verificăm exactitatea datelor înainte de rectificarea acestora.

Ștergerea

 

Ne puteți cere să ștergeți datele dvs. personale, dar numai în cazul în care:

 • nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate; sau
 • v-ați retras acordul (în cazul în care prelucrarea s-a bazat pe consimțământ); sau
 • urmând un drept obținut cu succes de a obiecta (a se vedea "Opoziția" de mai jos); sau
 • a fost procesată ilegal; sau pentru a respecta o obligație legală.

Nu avem obligația de a ne conforma solicitării dvs. de ștergere a datelor dvs. personale în cazul în care prelucrarea datelor dvs. personale este necesară:

 • pentru respectarea unei obligații legale; sau pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea revendicărilor legale;

Există anumite alte circumstanțe în care nu suntem obligați să respectăm cererea dvs. de ștergere, deși acestea două sunt circumstanțele cele mai probabile în care am refuza această cerere.

 

Restricții

 

Ne puteți solicita să restricționăm (adică să păstrăm, dar să nu folosim) datele dvs. personale, dar numai în cazul în care:

 • precizia lor este contestată (a se vedea Rectificare), pentru a ne permite să verificăm acuratețea acestora; sau procesarea este ilegală, dar nu doriți să fie șterse; sau
 • aceasta nu mai este necesară pentru scopurile pentru care a fost colectată, dar avem încă nevoie de ea pentru a stabili, a exercita sau a apăra revendicări legale; sau
 • ați exercitat dreptul de a vă opune, iar verificarea motivelor imperative este în așteptare.

Putem continua să folosim datele dvs. personale în urma unei cereri de restricționare, în cazul în care:

 • avem consimțământul dvs .; sau
 • pentru a stabili, exercita sau apăra reclamații juridice; sau
 • pentru a proteja drepturile altei persoane fizice sau juridice.

Portabilitate

 

Ne puteți cere să vă furnizăm datele personale într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit, citibil de către un computer, sau puteți solicita să-l portați direct unui alt controlor de date, dar numai în cazul în care:

 • procesarea se bazează pe consimțământul dvs. sau pe îndeplinirea unui contract cu dvs.; și
 • prelucrarea se face prin mijloace automate.

Contestare

 

Puteți contesta orice prelucrare a datelor dvs. personale care au ca temei juridic "interesele noastre legitime", dacă credeți că drepturile și libertățile dvs. fundamentale depășesc interesele noastre legitime.

Avem ocazia să demonstrăm că avem interese legitime convingătoare care vă depășesc drepturile și libertățile.

 

Transferuri internaționale

 

Puteți solicita să obțineți o copie a garanțiilor sub care datele dvs. personale sunt transferate în afara Spațiului Economic European.

Putem redacta acorduri de transfer de date sau documente conexe (adică ascunde anumite informații conținute în aceste documente) din motive de sensibilitate comercială.

 

Autoritatea de supraveghere

 

Aveți dreptul să depuneți o plângere la autoritatea locală de supraveghere responsabilă cu privire la prelucrarea datelor dvs. personale.

Vă rugăm să încercați să rezolvați mai întâi problemele cu noi, deși aveți dreptul să contactați în orice moment autoritatea de supraveghere.

Ultima actualizare: Decembrie 2021